Меню Затваряне

Поверителност

За нас

Адресът на нашия сайт: https://hubavineshta.net.

Какви лични данни събираме и защо

Коментари

Когато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и идентификатора на потребителския браузър, за да помогнат за откриването на спам.

Анонимен низ, базиран на имейл адреса ви, може да бъде предоставен на услугата Gravatar, за да бъде проверено дали я използвате. Политиката за поверителност на Gravatar е тук: https://automattic.com/privacy/. След като коментарът ви бъде одобрен, профилната ви снимка ще бъде видима публично към него.

Файлове

Ако качвате изображения в сайта, трябва да избягвате качването на изображения с вградени данни за местоположение (EXIF GPS). Посетителите на сайта могат да изтеглят и извлекат данни за местоположението от изображения в сайта.

Форми за контакт

Предоставените от потребителя лични данни чрез формата за контакт в този сайт се използват единствено за целите на осъществяване на комуникация с потребителя, инициирана по негово желание. Данните се пазят за срок от седем дни след получаване на последното съобщение от потребителя.

Бисквитки

Подробна информация за използването на бисквитки от https://hubavineshta.net можете да прочетете на тази страница.

Вмъкнато съдържание от други уебсайтове

Статиите на този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт.

Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как потребявате вградено съдържание ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

Анализ

Възможно е трети страни, като например рекламни мрежи и доставчици на външни услуги като анализ на уеб трафик, да използват бисквитки, уеб указатели, комплекти за разработки на софтуер (КРС) и други технологии с цел събиране на информация относно Вашето посещение в Платформата. Тази информация се използва с цел предоставяне на персонализирани реклами в рамките на нашата Платформа или другаде в Интернет. Ние не осъществяаме контрол върху употребата на тези бисквитки на трети страни, които са подчинени на политиките за поверителност/бисквитки на тези трети страни.

С кого споделяме данните ви

По-долу Ви предоставяме списък с третите страни, които са получили нашето съгласие за съхраняване на бисквитки или други технологии на Вашето устройство.

Партньори за анализ и маркетинг: С цел да разберем по-добре как изполвате Платформата, ние си сътрудничим с множество партньори за анализ и маркетинг. Ние разрешаваме на следните ни партньори да използват бисквитки, КРС и други приложими технологии:

  • Google analytics

Рекламни мрежи: Възможно е следните рекламни мрежи да използват таргетиращи бисквитки и рекламни бисквитки с цел предоставяне на реклами, които биха били от интерес за Вас, както и измерване на ефективноста на подобни реклами в нашата Платформа:

  • Adsense

Разширения на трети страни: Нашата Платформа също така използва разширения на трети страни под формата на бутони за споделяне във Facebook, Twitter и Google+. С помощта на бутона за споделяне Вие можете да споделяте материали от този сайт в платформите на трети страни, при условие че сте влезли в акаунта си в тези платформи. Същите биха могли да осъществяват връзка между взаимодействието Ви с нашата Платформа и Вашия акаунт при тях. Следва да се запознаете с политиките за поверителност на тези трети страни преди да кликнете върху бутона за споделяне.

Правоприлагащи органи, регулатори и други: Можем да разкрием вашите лични данни на правоприлагащи органи, правителствени или публични органи и други подобни на трети страни, за да спазим всички законови или регулаторни изисквания. Можем да разкриваме вашите лични данни, когато такова разкриване е необходимо за създаването, упражняването или защитата на правни искове, независимо дали в съдебни производства или в административна или извънсъдебна процедура. В тези случаи, не сме задължени да информираме потребителите за разкриването на техните лични данни на публичните органи.

Можем да продаваме, прехвърляме или обединяваме части от нашия бизнес или от нашите активи. Има вероятност да придобием други фирми или да се слеем с тях. Ако настъпят тези промени в нашата дейност, новите собственици могат да използват личните Ви данни по същия начин, както е описан в настоящата декларация за поверителност.

Колко дълго държим личните ви данни

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме последващи ваши коментарите, вместо да ги задържаме в опашката за одобряване.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта могат да виждат и редактират тази информация.

Вашите права над личните ви данни

Ако имате профил в този сайт или сте оставяли коментари в него, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате да заличим личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

Как използваме вашите данни

Коментарите от посетителите могат да бъдат проверени чрез автоматична услуга за проверка за спам коментари.

Информация за контакт

За всякакви въпроси, свързани с Вашите лични данни можете да се свържете с нас чрез формата за контакт на тази страница.

Допълнителна информация

Как защитаваме личните ви данни

Личните данни са обработвани по начин, който гарантира подходящо ниво на сигурност на личните данни, включително защита срещу неразрешено или незаконосъобразно обработване и срещу случайна загуба, унищожаване или повреждане, като се прилагат подходящи технически или организационни мерки. Всички връзки сървър-клиент се осъществяват само чрез криптирана връзка посредством https протокол. Повече информация за SSL сертификата на https://hubavineshta.net можете да получите по всяко време като кликнете в полето за URL на Вашия уеб браузър.

Нашите процеси при инциденти с лични данни

Нарушение на сигурността на данни възниква, когато личните данни, за които Администратора отговаря, са засегнати от инцидент със сигурността, в резултат на който се нарушава поверителността, наличието или целостта на личните данни. В този смисъл, нарушение на данните възниква, когато има нарушение на сигурността, водещо до инцидентно или незаконно унищожаване, загуба, изменение, нерегламентирано разкриване на данни, които се предават, съхраняват или се обработват по друг начин.

В случай на нарушение на сигурността на личните данните, което съществува вероятност да породи риск за правата и свободите на физическите лица, Администраторът (чрез съответния служител), без ненужно забавяне и когато това е осъществимо — не по-късно от 72 часа след като е разбрал за него, уведомява за нарушението Комисията за защита на личните данни.

Администраторът документира всяко нарушение на сигурността на личните данни, включително фактите, свързани с нарушението, последиците от него и предприетите действия за справяне с него.

От какви други източници получаваме данни.

Ние получаваме Ваши лични данни от различни трети страни [ и публични източници], както е посочено по-долу:

– Конкретни технически данни и информация за използването на Услугите от доставчици на анализи като Google Аnalyitics, Facebook, Google и други подобни;
– Данни, събирани от прочит на бисквитки, данни от рекламни мрежи като например Google Adsense и други подобни;
– Данни от профили в социални мрежи, когато осъществявате чрез тези профили достъп до нашите услуги в Платформата.

Какви автоматични действия и/или филтрирания, базирани на лична информация, извършваме с данните на потребителя

Системата на https://hubavineshta.net не извършва автоматични действия и/или филтрирания, базирани на лична информация.

Актуализация на политиката за защита на лични данни

Моля, проверявайте редовно раздела за нашата политика за защита на личните данни.

Дата на публикуване: 07.07.2018 г.
Дата на последна редакция: 09.07.2018 г.


Благодарности за снимката на:
 📷 IppikiOokami

Pin It on Pinterest

връщане най-горе