Меню Затваряне

Как да те харесват жените и да тичат след теб (за мъже)

Привлекателен мъж (Изображение: Yassay)

За да ти отговоря на този въпрос по принцип не е нужно да пиша цяла статия. Мога да ти кажа и с две думи – стани милионер. Обаче въпросът не е само в парите, затова няма да се огранича само с двете думи, а ще ти разкрия доста повече неща…

Първо, за да станеш милионер, ти трябва да придобиеш някои много харесвани от жените мъжки качества. Така че, реално можеш да станеш магнит за мацки и без да си милионер и сега ще ти разкажа как става това. Не е лесно, но си заслужава!

1. Ролята на парите.

Мъжете много обичат да вменяват вина на жените, които се интересуват от финансовото положение на мъжа. В крайна сметка за жените подсъзнателно всичко се свежда до намирането на подходящ партньор за създаване на семейство и поколение.

А финансовото състояние е съвременен критерий за това колко е успешен един мъж. Как ще издържаш семейство ако си разорен? Как ще осигуриш на нея и децата ви нормален живот? Любовта е хубаво нещо, но не искай от всяка жена да се живее в лишения от любов към сините ти очи.

Вместо това по-добре приеми, че дори да не са на първо място, парите са важни и в това няма нищо лошо. Не роптай срещу системата, използвай я! Ако имаш нужда да печелиш повече – научи се как.

2. Математиката за втори клас обяснява привличането чудесно.

Привличането е като неравенство в математиката. Мъжът е от едната страна на неравенството, жената е от другата. Оценките са от 1 до 10, като оценяваме женственост и мъжественост. Например жена 9-ка е 90% женствена и 10% мъжествена. Всеки носи в себе си женствени и мъжествени белези в някакво съотношение.
Колкото по-женствена е една жена (например 9), толкова по-мъжествен трябва да е мъжа, за да бъде тя привлечена от него. За примера той трябва да е поне 8-ца (80% мъжествен, 20% женствен). Може и да е 7-ца, но няма да му е никак лесно да я привлече и вероятно връзката им няма да е стабилна и дълготрайна.

Може би ще приключи скоро щом в живота на жената се появи мъж 9-ка или 10-ка! Но дори да просъществува тази връзка, в нея ще доминира жената.

В този ред на мисли, ако си женчо, мекушав, страхлив и нежен, вече знаеш защо само момичета с мустаци и захлупени компютърджийки ти се вързват. Ако искаш барбита, ще трябва да станеш по-мъжествен и да подтиснеш женственото в себе си. Казано просто, да обърнеш неравенството в своя полза. Математика за втори клас, елементарно е!

3. Ти си наградата.

Не се отнасяй с жената като с богиня, не я качвай на пиедестали и не й сваляй звезди. Достатъчно е да я уважаваш и цениш. А вместо да се чудиш как да я спечелиш, запомни, че тя е тази която трябва да те спечели. Защо ли? Защото ти си наградата, ти си готиния мъж, който тя иска и който ще я накара да забрави всички останали мъже на опашката за нейното сърце.

На жените им е приятно да им се умилкват и да им правят комплименти. Но те са истински привлечени от мъжкарите. Тези, на които не им текат лигите по всяка жена и не пълзят в краката й. Ти от кои мъже искаш да бъдеш?

Когато си готин мъж, няма да се чудиш как да я сваляш. Вместо това тя ще се надява да я заговориш, ще си мечтае да я поканиш на среща и ще очаква с нетърпение да се появи твоето име на дисплея, когато получи съобщение или обаждане по телефона.

Звучи добре, нали!? От теб се иска просто да си готин. Да бъдеш желаната награда. Така мацката сама ще разбере, че тя е тази която трябва да те спечели! Как да постигнеш това? Чети нататък…

4. Фокусирай се.

Забрави за жените, фокусирай се изцяло върху себе си! Върху живота си, върху целите си. Ти трябва да имаш цел в живота, нещо заради което да ставаш сутрин зареден с енергия за трима.

Трябва да копнееш да станеш шампион, милионер, президент, изобретател, космонавт, културист и т.н. Забележи, не е задължително да станеш, важното е да опитваш настойчиво, да се стремиш към някаква значима цел. Трябва да имаш и страст. Сърф, сноуборд, фитнес, пътуване по света, приключения, пещери, палатки и т.н.

Фокусирай всичко в живота си към твоята цел и твоята страст. Бъди до лудост влюбен в тях, това ще те накара да обичаш живота. Животът ще обича теб, а ти без да усетиш ще си станал магнит за мацки. Това е отличителна черта на повечето милионери. Но те не са целеустремени, защото са богати. Те са богати, защото се енергични, нахъсани и имат цел, която преследват неуморно.

5. Силата да знаеш какво искаш.

Когато тя те попита нещо, никога не отговаряй с „както кажеш“ или „не зная“. Няма значение дали те пита какво искаш за ядене, къде ще я водиш довечера или кой ще е отгоре. Ти трябва да си наясно какво искаш и да не се колебаеш да го демонстрираш. Жените харесват уверени мъже, мъже които знаят какво искат и как да го получат.

В природата на жените е заложено да бъдат подчинени и да следват своя водач. Но те искат да ги води истински мъж, не някой размекнат мухльо…

6. Силата да си силен.

Както вече разбра, жените харесват мъжествени мъже. Знаеш ли кое е най-мъжкото в тялото на мъжа? Това, което си мислиш не е далеч от истината, но всъщност сега ще говорим за тестостерон. Това е мъжкият хормон. Когато неговите нива са достатъчно високи, мъжът се чувства здрав, жизнен, изпълнен с енергия, трупа мускули и има голяма сила.

Жените са привлечени от такива мъже. И не се нуждаят от кръвни изследвания, за да „надушат“ мъжа с много тестостерон. Такъв мъж излъчва мъжественост в буквалния и преносния смисъл.

Навремето се продаваше един вид парфюми, които съдържаха феромони, привличащи жените. По принцип всеки човек излъчва феромони, които привличат противоположния пол. При някои индивиди това излъчване е по-силно особено като са „разгонени“. Идеята на парфюмите с феромони е да усилят многократно този ефект за теб и да привличаш мацките само като те подушат.

Какъв е реалният резултат? Смотан мъж се напръсква и отива до готина мадама. Тя усеща, че е привлечена от него, но понеже освен нос мацката има и очи, тя си мисли нещо от сорта на:
„Какво ми става? Как може да ме привлича такава утрепка?! Не съм добре май, трябва да се прегледам…“

Това, което искам да ти кажа е да не се опитваш да надхитриш системата. Бъди в синхрон с нея. Тя е направена да е добра и за двете страни. Вместо да тичаш при доктора да ти слага тестостеронови инжекции, започни да тренираш, проучи как трябва да се храниш и стани наистина силен и мъжествен.

Романтик или животно?

Сигурно се питаш защо жените харесват романтиката, но често зарязват романтичните мъже заради някой мускулест дивак? Още от пещерно време жените са търсели закрилата на най-силните мъже. Да имат потомство от най-силния и най-смелия мъж (алфа мъжа) и той да ги защитава от стихии и зверове е било цел номер едно.

Сега няма много зверове по улиците, затова парите са актуален критерий. Но все пак хилядите години са вкоренили дълбоко в женското мислене привличането към гадняра, който не прощава и смазва всички, които му се изпречат на пътя.

Не ме разбирай погрешно. Жените не харесват гадняри, възмущават се от тях и в същото време са силно привлечени от такива мъже. Но гаднярът има един голям недостатък. Той често не може да се контролира. А силата е нищо без контрол.

Сега можеш да извлечеш максимална полза от това знание като намериш златната среда за теб самия. Бъди по малко и от двете. Имай от силата, решителността и смелостта на гадняра, без да губиш контрол като него. И бъди романтичен понякога, без да прекаляваш, без да ставаш лигав. Ако все още на разбираш какво искам да ти кажа, гледай „Зоро“.

Финални думи.

С тази статия не претендирам да съм изчерпал темата. Могат да се кажат още много неща по въпроса (пиши твоите съвети в коментарите), но за момента аз ще спра до тук.

Вярвам, че си схванал основната идея, около която се върти всичко. Ако е така, ако започнеш да работиш по дадените от мен насоки ще разбереш нещо много важно. Ти ще усетиш в един момент, че всичко това не е, за да те харесват жените. Това е, за да имаш живот на истински мъж – стойностен, вълнуващ и изпълнен със страст. А неустоимата жена – тя ще се надява да я приемеш в този свой живот, за да бъде неразделна част от него. Да бъде неговото украшение, черешката на тортата!

Ако тази статия ти е харесала, непременно се запознай с публикацията, която ще ти даде насоки как да имаш успех в запознанствата с жени.

Оценка на статията: Оцени с 1 звездичка |Оцени с 2 звездички |Оцени с 3 звездички |Оцени с 4 звездички |Оцени с 5 звездички | (127 оценки, средно: 4,18 от 5)
Гласувай и ти с кликване върху броя звездички, които искаш да поставиш!

Loading...


Изображението е предоставено от:
 📷 Yassay


Не забравяй да споделиш тази статия с твоите приятели в социалните мрежи!

Подобни статии:

Как да намериш желания партньор в любовта "За всеки човек е определено кой да го обича. И всеки човек трябва да намери онзи, който го обича." /Петър Дънов/ В тази статия ще споделя с теб няк...
Да обичаш означава да щадиш сърцето на другия... В автобуса. На седалката до мен едно симпатично тинейджърче слуша музика в слушалките си... Казах симпатично и наистина го мисля, защото, когато бях у...
Как да запомняш имената на хората Случвало ли ти се е да се запознаеш с някой, но да не запомниш името му и след това да ти е неудобно да питаш? На всеки се случва! На мен преди ми се ...
Как да имаш успех в запознанствата с жени (за мъже)... През последните години запознанствата в мрежата все повече изместват тези на живо. Основната причина за това е много по-ниското ниво на стрес сред мъж...
Притча за близостта, караниците и любовта "Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." /Уилям Шекспир/ Притчата. Веднъж един мъдър учител събрал учениците си и ги попитал: - З...
За любовта, изневярата и раздялата Въпросът за това да обичаш и да се отречеш или да обичаш и да те отблъснат след години съвместно съжителство занимава мислите ми от много време. Не са...
Как да намериш любовта онлайн (без сайтове за запознанства)... Ако си чел други мои статии на тема запознанства, сигурно знаеш, че аз изобщо не съм почитател на онлайн запознанствата. Все пак не мога да отрека, че...

1 Comment

  1. Ми я помислете..

    Заглавието: „Как да те харесват жените и да тичат след теб (за мъже)“. Не е нужно да ме харесват жениТЕ и да тичат след мен. В животът е нужно да те хареса една жена и да е нормална. С тичането и на мъжете и на жените най-много да се спънеш.
    Тази инструкция, опс, а статия си личи, че е написана от жена. Обаче не е насочена реално към мъжете и няма как да е полезна за тях. Тя е насочена към задоволяване фантазиите на жените. Я помислете малко…, кой мъж отговарящ на тези качества (богат, малко романтичен – обаче звяр с контрол за да не бие жена си, интелигентен, алфа-мъжкар с тестостерон на назобен български щангист от 80-те, с хъс да открие лекарство срещу Коронавируса) ще си вземе някоя примадона и ще си живее само с нея до края на дните като в приказките. Миии приземете се малко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest

връщане най-горе